2010. máj. 19.

Recycling ház


Az újrahasznosítás egy új formája van elterjedőben. Ugye volt már az a verzió, hogy a városiak költöznek vidékre meg tanyára, és dicsőítik az anyatermészetet, meg igazi tehéntejet isznak, horgásznak, és ha nem lepi el a gaz, saját kertből szüretelnek.
Mivel a gazdasági válság sok ember alól kirántotta a szőnyeget, ez a hullám megállt, de különféle tényezők együttes hatására a recycling hullám erősödött, s mivel a hegy nem megy Mohamedhez, az megy a hegyhez elmélet szerint a country, vidék vagy falusi élet költözött be sok városi lakásba.
És még ennél is tovább ment a dolog, mert a kiszuperált kacatokból is születnek berendezési tárgyak, ezekre pedig már üzleteket is nyitottak. Nem is rossz ötlet, én díjazom, de most nem ezen van a hangsúly, hanem a példa lakáson, ami egyébként egy nyaralóból átalakított lakás, alaposan szemügyre véve a képeket hemzseg az ötletektől. Lámpa konzerves dobozból, gyümölcsös ládákból összeütött konyhasziget, liszteszsákok, konyhai fogantyúkká alakított csapok, vödrök és köcsögök....Lehet mazsolázni!
Nekem személy szerint nagyon tetszik!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...