2010. ápr. 13.

Fürdőszoba


A fürdőszoba kényes kérdésével foglalkoznék.
Biztosan más is kiszúrta már az alábbi problémát, és általában ezt sajna a magyar fürdőszobákra értem, két jelzővel jellemezném őket, merev és csempés, de mennyezetig!
Tisztelet a kivételnek persze, csak kevés, nem igen fektetnek bele fantáziát. Na ez a bibi! Pénzt és időt nem sajnálva caflat az ember egyik szuper burkolóanyag és csempe szaküzlettől a másikig, extra dolgokat tervez, persze jó megszokás szerint négy fal mennyezetéig, jó sok pénzért, végül olyan lélektelen és sivár az eredmény, hogy nem szívesen töltünk el benne 10 percnél több időt. Van még egy nagy kedvencem a minimalizált fürdőszoba magyar módra, de ez talán majd egy másik bejegyzésben adódik témaként. Tehát kizárjuk a fantáziát a fürdőből.
Lehet, hogy bátortalanul, hagyja magát sodrodni a tulaj, a bő anyag és áruválaszték, annyira magával ragadja, hogy nem tud dönteni és rábízza magát a nem minden esetben hozzáértő eladó kisasszonyok döntésére, akiknek meg nem ez lesz a szívügye és neki az is jó, ha sok anyagtól szabadul meg. Az eredmény meg egy pár évre nálunk díszeleg. Pedig milyen jó lenne  benne relaxálni és mint a nevében is szerepel szobaként használni, hiszen ezért lenne. Nem?
Ötletnek  és nézegetni, tervezgetni, jobb ízlésre bírni ajánlom:
Értitek már miről beszélek?

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...