2010. febr. 26.

Mosókonyha téma


Ne csodálkozzon senki, amiért időt szentelek a témának, mert egy nőnek igenis szüksége van erre a helyiségre, mint a vásárlásra.
Ha belegondolunk mennyi időt tölt egy nő(aki nem tart külön személyzetet erre a célra), ebben a zónában, alagsor, pince, eldugott sötét kis mellékhelyiségek, garázs vagy a fürdőszobába passzírozott szennyeskosár-mosógép-szárító, meg még ki tudja hová telepített központok, rájövünk, méltatlan a dolog. A nőkre nézve is és a munkát is leértékeljük vele, pedig ez fontos tényező, tiszta, vasalt ruha, rendszerezett tisztítóeszközök, takarítógépek stb. Igazából a konyha után ezt sorolnám a második helyre fontossági szempontból. Jelzem ez a nők ranglistája, a férfiakét a garázs és Tv vezeti.
Tehát, ha szerencsés valaki és létezik ez a helyiség a házában, lakásában azoknak könnyebb, ha meg valakinek nem jutott külön hely erre a célra, ne keseredjen el. A szándékom, hogy a barátságtalan mosókonyhákat és a mosógép fellelőhelyeket egy kicsit dobjuk fel. Rendszerezzünk, színezzünk és dekoráljunk.
Én most tervezem a dekorálást és a káosz felszámolást, ha készen lesz megmutatom a képeket, addig is jó tervezést mindenkinek, ha valaki tanácstalan kérdezzen bátran! Szép napot mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for Blogger...